Naše vjerovanje: vizija razvoja svijeta daje odgovor na četiri temeljna pitanja na koja smo u INFODOM Grupi usmjerili svoj razvoj i poslovanje.

1. Kuda ide ovaj svijet?

2. U koja postignuća razvoja svijeta vjerujemo?

3. Kako mislimo sudjelovati u razvoju svijeta?

4. Što INFODOM Grupa radi za digitalnu transformaciju?

Kuda ide ovaj svijet?

Novi načini promišljanja

U novoj viziji razvoja svijeta potrebni su nam novi načini mišljenja i nove paradigme života koje možemo razviti samo kroz suradnju i zajedništvo, uz povjerenje i empatiju.

Digitalno vodstvo i vještine

Zahvaćeni smo valovima digitalne transformacije te su manageri pozvani postaviti viziju razvoja poslovnog sustava i osigurati digitalno vodstvo, paralelno razvijati organizacijsku kulturu i digitalne vještine zaposlenika.

Kružno gospodarstvo

Ubrzan razvoj digitalne ekonomije otvara i razvoj kružnog gospodarstva te neslućene mogućnosti razvoja umreženoga svijeta.

Inovacijska kultura

Svaki zaposlenik i svaki tim kroz novu inovacijsku kulturu ima priliku proaktivno pokrenuti svoje inicijative i realizirati nove ideje.

Tehnologija i umjetna inteligencija

Pozvani smo da svoja vjerovanja i vrijednosti koje zastupamo proaktivno realiziramo na načelima suradnje te svrhovitom uporabom tehnologija i uz pomoć umjetne inteligencije.

Digitalizirana javna uprava

Uloga države je pružiti javne usluge za sve građane i poslovne subjekte koje su bezgranične, interoperabilne, personalizirane i prilagođene korisnicima, koristeći suvremene tehnologije.

Digitalna transformacija

Za opstanak na tržištu nužno je digitalno se transformirati što uključuje, osim integracije digitalnih tehnologija u sva područja poslovanja, i promjenu načina promišljanja o poslovanju i djelovanju u promjenjivoj i konkurentnoj okolini.

U koja postignuća razvoja svijeta vjerujemo?

Živimo u digitalnom dobu, koje je, vjerujemo, samo prijelazna faza prema razvoju kružnog gospodarstva koje će nam omogućiti održivi rast i razvoj u uvjetima novih tehnologija i neslućenih mogućnosti.

No kako bi se to ostvarilo, potrebni su nam novi načini promišljanja i nove paradigme života koje možemo razviti samo kroz suradnju i zajedništvo, uz povjerenje i empatiju. 

Promjenom načina razmišljanja i organizacijske kulture, uz kontinuiranu transformaciju i suradnju kroz izgrađene ekosustave, na svim razinama, moguće je zahvatiti sve dostupne mogućnosti i stvoriti preduvjete za razvoj društva, u kojemu će svi imati jednake prilike za uspjeh.

Kako mislimo sudjelovati u razvoju svijeta?

Pomoću umjetne inteligencije i blockchaina, uz razvoj digitalnih infrastruktura i razvoj digitalnih vještina, ljudi i timova dajemo potporu našim korisnicima da podižu poslovnu agilnost, a kroz lean paradigmu da neprestano redizajniraju poslovne procese.

Uz eksperimentiranje za razvoj novih proizvoda, kroz suradnju razvijamo digitalne ekosustave te osnažujemo korisnike za rad u uvjetima disrupcija i novih izazova digitalnog doba.

Kroz digitalne ekosustave podržavamo otvorene inovacije i suradnju unutar određene djelatnosti na redizajnu regulatornog okvira, kako bi se omogućila efektivna uporaba novih tehnologija i poslovnih modela. Kroz digitalne HUB-ove i LAB-ove potičemo eksperimentiranje radi razvoja i inovacija proizvoda. Uz primjenu umjetne inteligencije, organizacijskim i strojnim učenjem povećamo agilnost kompanija i doprinosimo uspješnosti. Posebno važna područja djelovanja su CEM za upravljanje korisničkim iskustvom i HCM za razvoj ljudskih kapitala.

Što INFODOM Grupa radi za digitalnu transformaciju?

Portfeljem naših proizvoda i usluga pomažemo javnoj upravi i gospodarstvu u digitalnoj transformaciji poslovanja s ciljem stvaranja okruženja spremnog odgovoriti na izazove suvremenog digitalnog doba.

Naša je misija realizirati viziju razvoja naših kupaca!

Kroz istraživanje, razvoj i inovacije omogućujemo našim kupcima iskoristiti digitalne tehnologije i 4. industrijsku revoluciju te razvijati uspješno digitalno poslovanje.

U području digitalnih poduzeća i “pametnih industrija” te digitalizirane javne uprave i “pametnih gradova”, razvijamo prestižna rješenja na cloud tehnologijama naših principala IBM-a, Microsoft-a i Oracle-a te u suradnji Open source zajednice.

Uz digitalnu transformaciju osiguravano poslovnu izvrsnost integriranih digitalnih procesa za poslovanje državne i lokalne uprave, za procese javne nabave i državnih inspekcija, kao i za regionalni razvoj i korištenje fondova EU.